Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P92a80v62e86l 85K81r60á29l

18. 11. 2014 15:53

Zmanipulovaný dav zde opravdu je,protože jak jinak si vysvětlit zvolení Zemana prezidentem?Člověka,který vedl špinící,ošklivou a lživou kampaň?Včerejší demonstrace se zůčastnili lidé všech věkových kategorií a je úžasné že nejdeme jak stádo za volem(zemanem) a vidíme věci vlastníma očima tak jak je.Takže autore,vypadá to že bojové sporty Vám poškodily mozek,protože jste si našel hůl,aby jste mohl bít psy svobodné občany,kteří se odmítly stát stádem.

6 15
možnosti
JB

Nelíbí se mi, že se snažíte prosadit svůj pohled urážkou.Rv

4 1
možnosti
VS

Máte pravdu, pro některé lidi, to vždy bude jednoduché. Za vším hledej manipulaci davu.8-o

4 1
možnosti
PV

P28a19v87e90l 76V75é75b10r

18. 11. 2014 17:02

Pochopitelně, že ne každý masový protest není způsoben manipulací davu. Ovšem, jsou určité znaky, které na manipulaci ukazují. Např. vyvolávání hysterických reakcí na celkem bagatelní prohřešky, nad kterými normálně mávneme rukou, které jsou ale vynášeny jako snad přímo kosmologické problémy. Opakované pořádání masových protestů, provázené vysokou organizovaností a vysokými náklady, u kterých není jasné, kde se vzaly, kdo je zaplatil. Dehonestující "akcičky" provázené širokou publicitou, které se objeví s nápadnou rychlostí (viz sundávání obrazu státníka - jak to, že to bylo v médiích, jak to, že z toho existuje reportáž - kdo tam ta média zval?). 

Jasně, teď už všichni, kdo na to skočil, je z hloubi duše přesvědčen, že Zemana nenávidí z hloubi duše a ze své vůle a vůbec si neuvědomuje, že k tomu byl doveden. Kdyby byl v tomto ohledu schopen jasného myšlení, tak by zjistil, že ty důvody k nenávisti jsou takové ... nedostatečné.

10 0
možnosti
JB

Vyborne napsane a velka karma.

14 6
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik